Uuu.T_T
Katsoin tänään jalkojani pelilistä ja ne näyttivät kamalan läskeiltä. Oisi ihanaa saada niistä kapeammat , etteivät ne osuisi toisiinsa.Siihen ei taida auttaa kun liikunnan lisääminen (varsinkin)lihas kunnon.Aloitin taas lenkkeilyn , mutta lumet tulivat takaisin.Pitää taas odottaa , että uskaltaa taas lenkkipoluille : )
Oisi myös mukavempaa saada vatsa kiinteämmäksi, että turhat löysät lähtisivät pois. Olen kyllä valmis uhrautumaan ja tekemään kovasti töitä. Tykkään fyysisetä menosta.Mitä hikisempää touhua sen parempi.
Ja kun nuo tiet sulavat lähden kyllä lenkille ja pyöräilemään<3 En kuitenkaan ole mikään anorektikko.Lihaksia pitää olla , yyh kamalaa jos on riuku kädet ja jalat : /

löysin jotain vinkkiä:http://www.tuuli.net/kunto-ohjelmat/fitness_school_vatsat.htm

Itselläni vatsalihakset näkyvät jo hieman koska olen tehnyt niitä jo aika kauan :)
Pitäisi vaan ehkä saada hieman rasvaa pois :)

Tiukat vatsalihakset ovat nykyään melkein jokaisen tavoitteena. Heti alkuun on kuitenkin todettava että hyvännäköisillä vatsalihakset eivät ole välttämättä toiminnallisesti vahvat. Vatsalihakset saa helposti näkyviin dieettaamalla ja harjoittelulla, jossa tyydytään lähinnä rutistelemaan vatsalihaksia lattialla tai jonkinlaisessa härvelissä. Tälläisen harjoittelun vaikutukset kokonaisvaltaiseen kehon hallintaan ja vatsalihasten voimaan ovat kuitenkin vajavaiset.

1451793.jpg
Nää ois kivat ; D

1451801.jpg
Noi jalat <3